fdghfhgf

hfg

 

در صورت درخواست هر کدام از پاورپوینت ها عنوان تحقیق را در قسمت تماس با ما سایت قید نمائید تا فهرست مطالب آن را در سایت قرار دهیم

hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی 46 ص + 58 اسلاید + منابع انگلیسی
آبیاری و تغذیه رز 49 اسلاید
آدامس بنه 17 ص + 42 اسلاید
آشنایی با رزها 106 اسلاید
آفات و بيماريها ی رز 76 اسلاید
ارائه روشي در گزينش سيستم آبياري مناسب 20 ص
انار 22 ص
انواع روشهای کشت گل رز 93 اسلاید
باروری حاصلخیزی 34 ص
برداشت رز 66 اسلاید
بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره 60 ص
بررسی افزودن آرد سویا و لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی خواص و ماندگاری نا ن حجیم تست 12 ص + 18 اسلاید
بررسی تولید و پرورش قارچ خوراکی (صدفی و دکمه ای) 18 ص
بررسی تولید وپرورش قارچ خوراکی ( صدفی و دکمه ای) 65 ص
بروشور محصولات کشاورزی 33 عنوان
بروشور سبزی و صیفی
بروشور سن غلات
بروشور گلخانه
بن سای آمیزه ای از هنر و باغبانی 27 اسلاید + 12 ص
بيماري سويا کامل
بيماري هاي گياهان زراعي 110 ص
پروژه گیاهپزشکی 35 ص
تغذیه گیاهان ورابطه آب - خاک - گیاه 68 ص
تکنولوژی تولیدات گیاهی 16 ص
جزوه   گیاه شناسی 2 رده بندي گياهي - 58 ص
جزوه بافت شناسی گیاهی
جزوه -بيماري هاي گياهان زراعي
جزوه -بيماري هاي گياهي
جزوه -تشريح اندامهاي كياهي
جزوه -گياهشناسي 2
جنگلكاري و منطقه چهل چاي 25 ص
خاک 15 ص
روش های خشک کردن مواد غذایی 20 ص
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید
روشهای تولید و اقدامات 109 اسلاید
ريزش اندامهاي گل تحت اثر اتيلن 10 ص
ساختار تولید رز 170 اسلاید
سنجش از دور در كشاورزي 25 اسلاید
سوسیس های تخمیری 30 ص
شرایط اقلیمی مناسب برای رز 170 اسلاید
فرسایش خاک 110 ص
قرنطینه گیاهی 50 اسلاید
کاهو 12 ص + 23 اسلاید
كاربردهاي انرژي صلح‌آميز هسته‌اي در علوم باغباني 17 ص + 18 اسلاید
كنترل بيولوژيكي بيماري‌هاي گياهان زراعي 40 اسلاید
ماءالشعیر و دلستر 230 ص
ماشین آلات کشاورزی كودپاش 29 اسلاید
مكانيسم تثبيت بيولوژيك ازت 26 اسلاید
ميكروبيولوژي مواد غذايي 160 ص
(Biodrainage) زهکشی به روش زیستی 16 ص
(ميوه (ترجمه 15 ص
Wind stress تنش - 16 اسلاید
آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني 27 اسلاید
آب در كشاورزي 27 ص
آب و كشاورزي 47 ص
آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص
آبیاری 16 ص
آبياري قطره‌اي 32 ص
آبياري ميكرو 19 ص
آجیل و خشکبار 35 ص
آرتميا 21 ص
آز كشاورزي 22 ص
آزمايشگاه خاكشناسي عمومي 13 ص
آزمون سه محوري (Triaxial) - 18 ص
آشنايي با نماتد مركبات 14 اسلاید
آفات برنج 16 ص
آفات درختان میوه 107 ص
آفات سويا 60 اسلاید
آفات مهم ذرت در ايران و مديريت تلفيقي آنها 41 ص
آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن 30 ص
آفات مهم گندم وکنترل آنها 38 ص
آفت سرخرطومی برگ يونجه 53 ص
آلاینده های خاک 79 ص
آموزش كاشت گندم 16 اسلاید
آناتومی گیاه 162 اسلاید
آناناس 40 ص
آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید
آویشن باغی 24 ص
آيش بندي و تناوب زمين 27 ص
آيش بندي و تناوب زمين 89 ص
اتوماسیون گلخانه 20 ص
اثر ازت بر خاك 12 ص
اثر اقليمي – خاكي بر مبناي محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسيليوم 20 ص
اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن بر جوانه زنی زیره سبز 17 ص
اثر برداخت یارانه به کود شیمیایی را در مصرف غیر بهینه این نهاده و تخریب محیط زیست 27 ص
اثر تاريخ كاشت بر سويا 14 ص
اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیر 16 ص
اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب 75 ص
اثر شوري بر گياهان زراعي و راههاي مقابله با آن 41 ص
اثر عوامل محيطي در رشد و نمو بازدهي محدودكننده در زراعت آفتابگردان 13 اسلاید
اثر غلظت‌های مختلف اکسین بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های نیمه خشبی نارنج و نارنج سه برگ 97 ص
اثر فرسایش برحاصلخیزی خاک 18 ص
اثر فشار بالا روی Listeria spp    در مورد خصوصیات ریز ساختاری و بافت ماهی دودی 26 ص
اثرات شوری در کشاورزی 96 ص
اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي 14 ص
اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات 14 ص
ادوات كشاورزي 27 ص
ارزش تغذیه ای هفت نوع محصول گوشتی ( سوسیس ) تولید شده در ژاپن 20 ص
ارزش و اهميت شير در تغذيه انسان 59 ص
ارزيابي تنوع ژنتيكي جمعیت های بومی یونجه ایران با استفاده از نشانگر مولكولي AFLP 44 اسلاید
ارزیابی مدلهای زمانی پیشرفت بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم و ارائه یک مدل پیش آگاهی برای آن در استان گلستان 20 ص
ازت در چغندر 25 ص
ازدیاد نباتات 32 اسلاید
اسب 47 ص
اسپارتیم یک شیرین کننده مصنوعی 14 ص
استخراج در صنایع غذایی 34 اسلاید
استریلیزاسیون شیر 19 س
اشتغال بخش كشاورزي 13 ص
اصلاح ژنتيكي نخود 57 ص
اصول كنترل بيماريهاي گياهي 16 اسلاید
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید
اطلاعاتی مختصر راجع به قارچ 93 ص
اقتصاد آب در كشاورزي 19 ص
اقتصاد زعفران 56 ص
اقتصاد كشاورزي 57 ص
اکولوژی برنج 21 اسلاید
اکولوژی برنج 27 ص
اکولوژی گندم 22 اسلاید
اكولوژي پوشش‌هاي گياهي 13 ص
اكولوژي گندم 27 ص
اكولوژي گياهان زراعي 104 ص
امكان توليد يك فرآوده پروبيوتيكي شير با استفاده از كشت كمكي لاكتوباسيلوس كازئي 20 ص
انار 21 ص
اندازه گیری فیبر در مواد غذایی 14 ص
انعقاد و ژله ای شدن ایزوله های پروتئین عصاره گیری شده از ماهیچه سبک tilapia بوسیله پردازش تغییر pH 28 ص
انگور 14 اسلاید
انگور 17 ص
انگور 27 اسلاید
انگور و سيب 20 ص
انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن 22 اسلاید
اهداف طرح و سيستم مديريت در قارچ طلايي 32 ص
اهميت حشرات در زندگي انسان 65 ص
اهميت غلات 74 ص
اهميت و كاربردهاي گياهان تراريخته (Transgenic Plants) در كشاورزي مدرن 33 اسلاید
بابونه آلمانی 21 ص
باروری حاصلخیری 45 ص
باروري زيتون 19 ص
باروری و حاصلخیزی 45 ص
باغباني 196 اسلاید
بافت شناسی در گیاهان 20 ص
اقلا 125 ص
بذر گندم و ذرت (کنترل و گواهی بذر) 21 ص
بررسي اثر عوامل مختلف بر روي گرفتگي غشاهاي اولترافيلتراسيون مورد استفاده در صنايع شير و روشهاي كاهش اثرات آنها 16 اسلاید
بررسی اثر فسفر و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف نخود در منطقه گرگان 35 اسلاید
بررسي اثرات سطوح مختلف آبياري و كود ازته سرك بر عملكرد و اجزاءعملكرد دانه آفتابگردان 21 ص
بررسي اثرات سوء زيست محيطي ناشي از آلودگي نفتي در درياي خزر 10 ص
بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن 56 اسلاید
بررسي اهميت گل جاليز با تاكيد بر روش‌هاي كنترل 42 ص
بررسي اهميت گل‌جاليز با تاكيد بر روشهاي كنترل 34 اسلاید
بررسی برهم کنش ویروسهای ایکس و موزاییک کاهو در ارقام زراعی 17 ص
بررسي تاثير كود بيولوژيك حاوي باكتري آزسپيريلوم و ازتو باكتر و مقادير مختلف نيتروژن بر عملكرد و اجزاء عملكرد گندم رقم پيشتاز 24 اسلاید
بررسي تنوع و مقايسه عملكرد و اجزاي آن تحت دو شرايط آبياري در ماش 11 ص
بررسی توام تنوع ژنتیک و ژنهای مقاومت به بیماریها در گندم 11 ص
بررسي جهاني و برآورد خسارت در مورد بيماري‌هاي ذرت 22 ص
بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید
بررسي شرايط هم اقليمي گندم و جو و تعيين مناسبترين تاريخ كشت در شهرستان بجنورد 18 ص
بررسي كاشت غلات و تناوب در استان خراسان (شهرستان بجنورد) 25 ص
بررسي مكانيسم تحمل گياهان به شوري 13 اسلاید
بررسي وضعيت و امكان سنجي بازيابي و توليد مواد با ارزش از ضايعات كشاورزي و صنايع تبديلي وابسته 14 ص
برگ 34 اسلاید
برنج دیم 31 اسلاید
برنج ديم 85 ص
بسته بندی 22 ص
بسته بندی شیر 24 اسلاید
بلانچینگ 33 اسلاید
بلایت باکتریایی پنبه 29 اسلاید
بوته ميري جاليز 17 ص
بوقلمون 19 اسلاید
به کار گیری لوازم وسایل آبیاری بهینه 22 ص
بهداشت دام 29 ص
بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفنsteefen 31 ص
بیماری بلاست برنج 33 اسلاید
بیماری بلاست برنج 40 اسلاید
بيماري پنبه 19 ص
بیماری حشرات در چوب 29 ص
بيماري سيب زميني 19 ص
بیماری لکه بنفش نرگس در استان خوزستان 10 ص
بيماری های درختان زيتون 28 ص
بيماري هاي سيب 19 اسلاید
بيماري هاي گياهان زينتي 25 ص
بیماری های ویروسی گیاهان جالیزی 25 اسلاید
بيماري‌هاي cucumber   20 اسلاید
بيماريهاي درختان جنگلي 22 ص
بيماري‌هاي گياهي 82 ص
بيمه محصولات كشاورزي 8 اسلاید
بيوشيمي ذرت 66 ص
پاسخ به برخی از پرسشهای جوجه کشی با استفاده از تحقیقات 44 ص
پاسخ به برخی از پرسشهای جوجه کشی با استفاده از تحقیقات 77 ص
پایداري نوشابه هاي غیر الکلی گاز دار حاوي سوکروز و شربتذرت غنیاز فروکتوز در طول دوران نگهداري 11 ص
پروانه برگخوار سفید امریکایی افت جدی و خطرناک باغ ها و جنگلهای ایران (Recovered) 7 ص
پرورش جوجه هاي گوشتي 25 ص
پرورش جوجه هاي گوشتي سه - چهار هفتگی 14 ص
پرورش قارچ 48 ص
پرورش قارچ خوراکی دکمه ای 23 ص
پرورش گاو 14 ص
پرورش گوسفند 22 ص
پروژه آبمیوه   83 ص
پروژه تعاوني كشاورزي 78 ص
پروژه درس ديمكاري - سيستم‌هاي كشاورزي غرب 20 ص
پسته 32 ص
پسته 10 ص
پنبه 16 ص
پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن 29 اسلاید
پیش بینی سرعت و جهت بادهای فرساینده در ایران 22 ص
پیوند زدن 19 ص
تاثير آب و هوا بر روي گياهان زراعي 93 ص
تأثیر اندازه تخم مرغ روی حرارت تولیدی و انتقال انرژی از تخم مرغ به جوجه ها 20 ص
تاثير تنش خشكي برمراحل مختلف جوانه زني ارقام رايج كلزا 10 ص
تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها 28 ص
تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش 8 ص
تأثیر عنصر سولفور، مواد ریز مغذی، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم بر رشد prosopis alba در خاکهای با PH بالای آرژانتین 9 ص
تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت 28 ص
تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم¬مرغ 27 ص
تاريخچه گندم 46 ص
تاريخچه مصرف چوب 45 ص
تبخير – تعرق و نياز آبياري 38 ص
تثبيت بيولوژيكي نيتروژن در مزارع برنج 53 اسلاید
تحقیق خشکبار   (لوبیا) 21 اسلاید
تحقیقات نوین در خصوص ترنر (چرخش تخم مرغ) 28 ص
تحمل گياهان به شوري 56 ص
تخم مرغ وفرآوری آن 43 ص
ترجمه - کاربرد در مقایسۀ دو مدل تأثیرات مطالعۀ منابع کلسیم گوسفند 23 ص
تشخیص ژنتیکی قبل از لقاح 10 ص
تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ردیابی سرولوژیکی جدایه ایرانی ویروس کوتولگی زبر ذرت 13 ص
تغذیه 20 ص
تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی 24 اسلاید
تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 23 اسلاید
تکنولوژی پنیر کم چرب 54 ص
تکنولوژی قند 140 ص
تك لپه ها 36 اسلاید
تنش در گياهان 25 ص
تنش شوری در گیاهان زراعی 10 ص
تنک کردن 12 ص
توت فرنگی 23 ص
توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعـي و بـاغـي 66 ص
تولید آنزیمی شربت گلوکز 20 اسلاید
تـوليد بـذر هيبريـد در آفتـابگردان 32 اسلاید
توليــد ســورگـوم دانـه‌اي ديم و آبي 19 ص
تهیه شیر و پنیر از سویا 9 ص
تیپ صحیح گاو 20 اسلاید
جداگلبرگ ها 66 اسلاید
جزوه - فيزيولوژي گياهي
جزوه اصول رده بندي گياهي 17 ص
جزوه گياهشناسي(2)مورفولوژي گياهي 18 ص
جغرافياي گياهي 32 ص
جلبك 10 ص
جنگلل وفراورده های آن 12 ص
جنگلهای شمال 16 ص
جنين زايي 11 اسلاید
جو 10 ص
چاي 113 ص
چربيها و روغنهاي سرخ كردن 48 اسلاید
چغندر قند 19 ص
چغندر قند 121 اسلاید
چغندرقند 62 اسلاید
چمن 25 ص
حاصلخيزي خاك و طريقه حفظ ان 20 ص
حشرات و جوندگان موذي 16 ص
حشره شناسی كشاورزی 10 اسلاید
حفاظت آب وخاك 18 اسلاید
حیوانات ترانس ژنیک 41 اسلاید
خاك و زراعت 65 ص
خربزه خراسان 31 ص
خرطوم كوتاه چغندرقند 24 ص
خرگوشک (گل ماهور )   19 ص
خرما 20 ص
خسارت موش ورامین به کشاورزی   27 اسلاید
خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) 22 اسلاید
خشک کن خورشیدی 53 ص
خشک کن های کابینی 17 ص
خشکبار كوچك اما نيروزا - پسته 16 ص
خصوصيات گياه برنج 19 ص
خصوصيات گياه شناسي كلزا 12 ص
خط تولید مربای هویج 13 ص
خط تهیه مربا هویج 12 اسلاید
خمیر بیسکویت 28 ص
خواص خاك 16 ص
خواص فيزيكي خاك 37 ص
خیار 27 ص
خیار 50 ص
خیار Cucumber 12 ص
خیار گلخانه ای 27 ص
خیار هندوانه طالبی کدو و خربزه 90 ص
دانه های روغنی 65 ص
دانه‌های روغنی 26 ص
درباره خواص پزشکی گیاه کنگر 13 ص
درباره مارها 30 ص
درخت فندق و درخت گردوي ايراني 18 ص
دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان-نهاندانگان 22 اسلاید
دستور كار آزمايشگاه روش هاي آبياري 37 ص
دو لپه ها - ي گلبرگان جدا گلبرگان پيوسته گلبرگان 27 اسلاید
دولپه اي هاي پيوسته گلبرگ 43 اسلاید
دولپه اي هاي پيوسته گلبرگ 49 اسلاید
دینامیک کربوهیدرات ها هنگام رشد تناسلی و محدودیت محصول بذر سالیانه رایگرس 29 ص
ذرت 19 ص
ذرت 164 ص
رابطه بین تنوع اجتماعی و گیاهان غیر بومی 110 ص
رابطه گياهان و شوري 24 ص
راهکارهای مقابله با بیابان زایی 40 ص
راهكار براي صرفه‌جويي آب مصرفي و كشاورزي 23 ص
بررسي انواع خشك كن هاي خورشيدي براي خشك كردن انگور 10 ص
رشد و بازده محصول 18 ص
روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص
روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع 28 ص
روش های رایج کشت قارچ صدفی در جهان 12 ص
روشهای بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی 28 ص
روشهای بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی 29 اسلاید
روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت 34 اسلاید
روشهای نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی و تقسیم بندی روشها 15 ص
روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن 30 اسلاید
روغن نارگیل 34 ص
روغن های سرخ کردنی 25 اسلاید
زراعت برنج در استان گيلان 88 ص
زراعت چغندر قند 22 اسلاید
زراعت در مناطق خشك - گياهان علوفه‌اي 54 ص
زراعت سويا 18 ص
زراعت غلات 21 ص
زراعت غلات 104 ص
زراعـت گيـاه يـونجه 24 اسلاید
زعفران 14 ص
زعفران 32 اسلاید
زمين و ديم كاري 42 ص
زنبور تريكوگراما مبارزه بيولوژيك 17 ص
زنبور عسل 13 ص
زنگ گندم 14 اسلاید
زهکشی 15 ص
زيتون 23 ص
زیتون 15 ص
زیتون     35 ص
ژلاتين ماهي 45 اسلاید
ساختار گلخانه 32 ص
سبزی 35 ص
سبزي كاري 33 اسلاید
سبزيكاري عملي 47 ص
سردخانه 70 ص
سموم آفت کش 40 ص
سن گندم 14 ص
سن گندم 23 ص
سن گندم 27 ص
سنبل الطيب 21 ص
سوالات درس بیوشیمی رشته ی کشاورزی
سوالات قارچ 14 ص
سوخت و ساز انرژی در طیور 52 ص
سوسيس و كالباس 12 ص
سویا 9 ص
سويا 14 ص
سويا 24 ص
سویا چیست 10 ص
سویای علوفه ای     39 ص
سیب 13 ص
سيب 11 ص
سيب زميني 28 اسلاید
سيستم بسته بندي ضد عفوني شده 12 اسلاید
سيستم بسته بندي ضد عفوني شده ASEPTIC 12 اسلاید
شاخه سرخس‌ها 17 ص
شربتها ی قندی 24 اسلاید
شركت نوش مازندران 140 ص
شکر و جایگزینهای آن 68 ص
شکلات 67 اسلاید
شناسايي و بررسي اثرات دارويي علف چاي 12 اسلاید
شیر 112 ص
شیر و تولیدات شیری 6 ص
شیر و فراورده های شیری 45 ص
صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن 25 اسلاید
صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن   و نمکpH اثر   27 ص
صنایع رون تکمیلی 14 ص
صنعت آبمیوه 95 ص
طراحی محصولات از ایده تا تولید 44 اسلاید
طراحي، ساخت و ارزيابي يك كودپاش مایع نرخ متغیر با استفاده از روش مديريت موضعی 10 ص
طرز قرار گرفتن گل روی شاخه 35 اسلاید
طوقه ی برنج 16 ص
علائم بيماری های فيزيولوژيک گوجه 10 ص
علفهاي هرزوكنترل ان د رشرايط ديم 22 اسلاید
عملكرد بذر 8 ص
عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص
عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها 27 ص
عوامل مؤثربرمطلوبيت آب آبياري 33 ص
عوامل و فاكتورهاي خاكزايي 12 اسلاید
غذا دادن روزانه گوساله 16 اسلاید
فتوپریودیسم - 14 اسلاید
فرآوری سیب 18 ص
فراوري گوجه 16 ص
فرسایش خاک 11 ص
فعاليت پلاسمين و بستن يا دلمه شدن شير 12 ص
فك خزري تنها پستاندار درياي خزر 15 ص
فواصل كاشت در كشاورزي 17 ص
فوزاريوم گوجه فرنگي 35 اسلاید
فیزیولوژی پس از برداشت 45 ص
فيزيولوژي گياهان زراعي 15 ص
+ نوشته شده در  سه شنبه بیستم اردیبهشت 1390ساعت   توسط  hfhfhf  |